top of page

THERAPEUTISCHE YOGA

Donderdagen vanaf 5 januari 2023

17u45-19u15 & 19u30-21u, Surya Studio, De Loft, Oostende

RUST - Nieuwsgierig Luisteren - Bewegen vanuit Zorg - Jezelf ontmoeten - Mogen Zijn

4.png

Yoga is een waardevolle aanvulling op de behandeling van allerlei klachten. Regelmatige beoefening van yoga brengt ons zenuwstelsel tot rust en ons hele systeem in balans. We versterken het zelfhelend vermogen van ons lichaam. Bewegen kan een manier zijn van zorgen voor onszelf en een manier van met onszelf in verbinding treden. Mindfulness & kindfulness vormen een rode draad en leren ons aandacht te cultiveren voor ieder moment, ook naast de mat, in ons dagelijks leven. We oefenen met mildheid en vriendelijkheid.

We combineren elementen uit yin yoga & herstellende yoga met zachte vormen van beweging. Yin yoga is een mindful vorm van yoga met als doel het ontspannen van de spieren en het openen van dieperliggende weefsels. We blijven langere tijd in milde houdingen en ondersteunen ons lichaam met kussens en bolsters. Daarnaast bewegen we zacht, zonder veel inspanning, afgestemd op de melodie van onze ademhaling. 


In ons gejaagde moderne leven zijn we vaak overspoeld door informatie, drukte en stress. Een zachte beoefening van yoga en meditatie helpt een overprikkeld zenuwstelsel te kalmeren. We slapen beter, ervaren meer rust, en energie kan beter stromen.

Alle materiaal is aanwezig. 

Prijzen vanaf september 2022:

€140 - 10 beurtenkaart
€75 - 5 beurtenkaart
€17 - Losse les

€15 - Probeerles

Therapeutische Yoga: Over ons
bottom of page