top of page
DSC_0220.JPG

ONS PROJECT

Andando betekent zich van één plaats naar een andere bewegen, zich ontwikkelen, zich (samen) voortbewegen, onderweg zijn.

Drie vrouwen bundelen hun energieën en creëren een ontmoetingsplek, een ontdekkingstocht. Vanuit verschillende disciplines komen ze samen en bouwen ze aan een platform. Het wordt het begin van Andando, een pad dat ze stap voor stap samen vormgeven, waar stilstaan deel uitmaakt van het onderweg zijn.

We nodigen iedereen uit om mee te reizen; in de eerste plaats naar binnen, door zorg te dragen voor lichaam en geest. We leren voelen en verbinding te vinden, ruimte te creëren voor intuïtie en bewustzijn. Tegelijk verbinden we ons met buiten, met onze omgeving en met de natuur waarvan we deel uitmaken. Via yoga, mindfulness, kruidenkennis & natuurbeleving leren we aan te komen bij onszelf en leren we een thuis te vinden in de wereld hoe ze vandaag is.

Wat doen we?

We vertrekken elk vanuit ons eigen werkveld en onze eigen vestigingsplaats.


Bij Anke (Oostende) kan je terecht voor individuele therapie en yoga. Anabel (Leuven/Brussel) geeft 8-wekentrainingen Mindfulness. Roxane (Brussel) werkt met kruiden & organiseert op vraag met plezier een wildplukwandeling in de natuur.

Daarnaast komen we geregeld samen met onze Andando Community en vieren we vier maal per jaar de zonnewende (zie agenda).


We nodigen jullie uit om mee te timmeren aan de weg, waar die ook heen mag leiden!

Andamos!

Ons Project: Over mij
bottom of page