top of page
173304015_745609602810405_7092909250058781259_n_edited.jpg

LENTE EQUINOX - SAMENZIJN

Met Andando willen we stilstaan bij de Lente Equinox, het speciale moment waarop de zon door het lente-punt gaat en dag en nacht, licht en duisternis perfect in balans zijn. De dag waarop nieuwe projecten en dromen geboren worden!

De dromerige sluiers van de winter hangen nog boven de bevroren akkers. Donker, vochtig en sluimerend. Alsof een eeuwige slaap de wereld op pauze heeft gezet. 

Je wrijft in ogen en kijkt beter. Er is nog iets. Kleine kleurrijke stipjes zetten plots de sfeer, als onschuldige penseelstreken in vrolijke kleuren, kriskras door alles heen. De eerste krokussen hebben zich een weg door het oppervlak naar buiten gebaand. Met hun komst nodigen ze alles wat zin heeft om te leven uit om te borrelen en te zinderen. Eerst nog ondergronds, in de veilige aarde. 

Dag na dag beweegt er meer. Wat eerst nog een gefluister op de achtergrond leek, wil nu zijn eigen taal spreken. De velden worden groener, de dagen worden lichter. Tot het niet meer te ontkennen valt: de lente is daar! Welkom Ostara!

Andando nodigt iedereen uit om dit moment te vieren. Met een meditatie om de lente te verwelkomen, een prachtig verhaal, een lente-thee'tje en de energie van onze gezamenlijke aanwezigheid.

Start om 19u (bij zonsondergang)
Locatie: het veld achter de gebouwen ter hoogte van Lenniksebaan 1041, 1070 Anderlecht.
Inschrijven via mindvoelness@gmail.com
Een vrije donatie om onze werking te steunen is welkom.

Lente Equinox 2022: Over ons
bottom of page